MAX: 11 °C

MIN: 1 °C

Pretraži smještaj

Kampovi

Priobalje od Zelene lagune do Valkanele jedan je velik i prekrasno uređen dnevni boravak u prirodi u kojem je smješteno nekoliko izvanrednih kampova, među kojima i jedan naturistički kamp.

Funtana je s kampovima Zelena laguna, Bijela uvala, Puntica, Valkanela i Naturist resort Istra destinacija nadaleko poznata među mnogobrojnim kampistima. Samo odaberite!

Od Zelene lagune, unutar istoimenog turističkog naselja, u šumici s mora okruženog brojnim otočićima te izvanredno opremljene Bijele uvale s dva bazena i parcelama različitih veličina, preko Puntice smještene u borovoj šumici nasuprot ribarske lučice s marinom pa sve do Valkanele koja svojom pratećom infrastrukturom i ponudom idealnom za obitelj s pravom nosi naziv kamp-grada i konačno glasovitog Naturist resort Istra kampa s prostranim parcelama na terasastom terenu u sjeni crnike namijenjenog isključivo naturistima, funtanjanski su kampovi doista poput ugodnih prostranih dnevnih boravaka u prirodi.

U ovim prostranim zelenim oazama, daleko od buke, u miru i tišini, u ekološki čistom okruženju, gdje nema ni smoga ni zapare, gdje zrikavci zriču, ptice pjevice cvrkuću, a vjeverice nesmetano skupljaju hranu za zimske dane, odmor dostiže svoj pravi vrhunac.

U kampovima Funtane mnogi su sebi, na zavidnoj razini uredili svoj drugi dom.

Kamp Polidor

Kamp
300

Polidor camping park“ je cjelogodišnji kamp smješten na zapadnoj obali Istre, u neposrednoj je blizini malog, turističkog mjesta Funtana. To je mali, privatan, obiteljski kamp, opremljen za 4 zvjezdice.

Bijela uvala

Kamp
6000

Južno od Poreča, udaljen 5 km od grada, kamp Bijela uvala čini prirodni nastavak prekrasnog turističkog naselja Zelena laguna. Smješten je na zelenom poluotoku, u ambijentu čuvane prirode, bistrog mora, okružen otočićima.

ISTRA naturist camp

Kamp
3000

Vašu čežnju za mirnim odmorom u netaknutoj prirodi i naturističkom slobodom sigurno će zadovoljiti kampiranje na prostranim parcelama u sjeni šuma crnike, s pogledom na pučinu i brojne otočiće. Naturistički kamp Istra smješten u mirisnom zelenilu poluotoka nalazi se nedaleko od središta slikovitog ribarskog mjesta Funtana. Bujna i mirisna mediteranska vegetacija, kristalno čisto more te […]

Puntica

Kamp
700

Kamp Puntica nalazi se u idiličnom ribarskom naselju Funtana, 6 km južno od Poreča. Njegov položaj u šumi pinija, na mirnom poluotoku, okruženom nizom otočića, zadovoljit će sve istinske ljubitelje odmora u prirodi. Poseban su doživljaj susreti s ribarima kad se ranim jutrom ili u predvečerje vraćaju s ribarenja. Svi kamperski servisi u funkciji su […]

Valkanela

Kamp
6000

Valkanela je idealno mjesto za ljetovanje za obitelji, ali i za ljubitelje sporta, rekreacije i zabave. Prostrani kamp Valkanela nalazi se u predivnoj uvali između Vrsara i Funtane, na obali s malim poluotokom, dijelom ravan, a dijelom brdovit, s parcelama na velikim terasastim površinama. Plaža je djelomično kamenita, oko 2,5 km duga i 10 m […]

Zelena laguna

Kamp
2700

Kamp Zelena laguna nalazi se u sklopu istoimenog turističkog naselja, jednog od najpoznatijih na Jadranu, smještenog 5 km južno od Poreča, u prekrasnoj šumi uz bistro more okružen otočićima. U hladu mediteranskog zelenila nalazi se veći dio parcela veličine 60-110 m2, s priključcima za struju i blizinom pitke vode. Svi potrebni kamperski servisi moderno su […]

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

Fax +385 52 445 124

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana