Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Kamp Polidor

kamp
300
Opis:

Usred stoljetne hrastove šume, u blizini Istarskog turističkog dragulja Poreča, smjestio se prekrasni Polidor Family Camping Resort ****.

Od samog otvaranja, vođeni smo idejom pružanja najbolje moguće usluge koja će se temeljiti na osobnom pristupu prema svakom gostu. Svega 800 metara od kampa nalazi se Polidor plaža koja svojim dizajnom te bogatom ponudom postavlja nove standarde turističke ponude Istre.

U samom kampu nalazi se nova, moderno opremljena recepcija koja odiše luksuzom, a Nando Grill brine se o Vašim gastro doživljaju.

Naša višenamjenska zgrada pomiče granice kamping doživljavaja. S obzirom da smo jedan od rijetkih kampova koji posluje tokom cijele godine, cjelokupna višenamjenska zgrada sadrži podno te zidno grijanje za Vaš ugodan zimski boravak. Izuzev modernih sanitarnih čvorova i tuševa, unutar iste nalazi se fitness studio, samoposlužna praonica rublja, studio za masažu, te zatvoreno dječje igralište.

S obzirom da smo pet-friendly kamp, gosti u sklopu višenamjenske zgrade imaju na raspolaganju grijano kupatilo, pristup toploj vodi te fenu za sušenje dlake svojih četveronožnih pratitelja.

U sklopu kampa nalaze se 2 bazena ukupne površine 190 m2. Bazen za odrasle veličine 95m2 te dubine 135 cm opremljen je pool barom, dok je dječji bazen veličine 85m2 te dubine 30 cm opremljen dječjim sadržajima. Sama zona oko bazena opremljena je besplatnim ležaljkama sa suncobranima, baldahinima, te malim otvorenim igralištem za djecu.

Našu bogatu ponudu smještajnih jedinica čine kamping parcele, mobilne kućice, te glamping šatori s glamping sobama.

Kamping parcele

U zagrljaju prirodne hladovine i ljetnih povjetaraca, boravak na otvorenom predstavlja najugodniju atmosferu za obiteljski odmor. S proširenjem kapaciteta u 2021. godini, naši gosti imaju na raspolaganju ukupno 78 kamping parcela. Sve parcele posipane su sitnim šljunkom kao zaštita od zemlje i blata tokom kišnih dana, dok su za Vašu što veću privatnost ograđene živom ogradom. Kako bi mogli udovoljiti svima, naše parcele nude boravak u potpunom hladu, djelomičnom hladu te u potpunosti na suncu. Prosječna veličina parcela kreće se oko 80 m2, no u ponudi imamo i osjetno veće parcele.

Sve parcele imaju priključak za struju (12A) te vodu za vaš maksimalni komoditet.

Mobilne kućice

Moderno kampiranje ne veže se više samo uz šatore i kamping prikolice. Jedan od najtraženijih smještaja na turističkom tržištu su mobilne kućice, koje nude sav luksuz prirodom okruženog doma. Kako bi svatko mogao pronaći smještaj po vlastitim potrebama, našu bogatu ponudu čine čak 5 tipova moderno dizajniranih, te u potpunosti opremljenih mobilnih kućica.

Kao vrhunac ponude nameću se Villas mobilne kućice, sa jacuzzijem, privatnim bazenom (grijan zimi, te natkriven kupolom) te privatnim batlerom dostupnim 24/7.

Glamping šatori

Glamping (izvedenica iz glamur i kampiranje) je posljednjih godina jedan od najbrže rastućih trendova u turizmu, stoga našim gostima nudimo 2 tipa Glamping smještaja. Za obitelji pripremili smo Glamping šatore, dok za parove imamo drvene Glamping sobe u srcu Glamping zone.

?>

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana