Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Kamp Polidor

kamp
300
Opis:

Polidor camping park“ je cjelogodišnji kamp smješten na zapadnoj obali Istre, u neposrednoj je blizini malog, turističkog mjesta Funtana.

To je mali, privatan, obiteljski kamp, opremljen za 4 zvjezdice.

Kapacitet kampa je 300 osoba a prostire se na 13000 m2.

Sam prostor kampa smješten je na povoljnoj lokaciji i nudi miran i opuštajući smještaj, daleko od gradske vreve i ubrzanog života. U zagrljaju prirodne hladovine i svježeg zraka uz većernje lagane povjetarce, nudi najpovoljniju atmosferu za odmaknuti misli od svakodnevnih obveza.

Kamp se sastoji od 52 parcele za prikolice, šatore i kampere. Na posebnom dijelu kampa smješteno je 19 mobilnih kućica, 12 glamping šatora.

Sve parcele imaju priključak na struju i vodu. Parcele su posipane sitnim šljunkom i sve su ograđene živicom (živom ogradom).

Polidor Mobilne Kućice su veličine 32 m2 i mogu ugostiti do 6 odraslih osoba. Svaka mobilna kućica ima svoju natkrivenu terasu od 24 m2 sa stolom i stolicama za 6 osoba, te 2 ležaljke.

Kamp Polidor nudi 6 Glamping šatora za komfortni smještaj 6 osoba i 6 Glamping šatora za komfortni smještaj 2 osobe. Uz bogato opremljeni interijer svaki Glamping šator ima svoju natkrivenu terasu sa stolom i stolicama.

Iako je do naše plaže samo 10min hoda, za sve ljubitelje slatke vode u našem kampu na raspolaganju gostima su dva suvremeno uređena bazena ukupne površine 169m² otvorenog tipa.

Jedan je bazen prilagođen mlađim uzrastima, površine 70m², dubine do 30cm u kojem će  se nalaziti vodene atrakcije (tobogan), dok je drugi namijenjen odraslima. Bazen za odrasle je površine 89m², dubine do 1,35m sa pool barom gdje gosti kampa mogu se osvježiti vrhunskim koktelima naših koktel majstora.

Na prostoru kampa uz same parcele nalaze se recepcija, restaurant, sanitarni čvor, višenamjenska zgrada, prostorija za zajedničko druženje, te vanjsko dječje igralište.

U višenamjenskoj zgradi na dvije etaže nalaze se moderni sanitarni čvorovi, praonica rublja, igraona za djecu i odrasle, veliki dječji tobogan, mala teretana, te prostorija za masaže.

U cijelom kampu nudimo besplatni WiFi.

„Kao ljubitelji životinja dajemo dobrodošlicu Vašim prijateljima na 4 noge. Shvaćajući potrebe Vaših kućnih ljubimaca, opremili smo posebnu prostoriju s grijanim tušem za njihovu higijenu.“

Kako bismo Vam upotpunili boravak, 800 m od kampa opremili smo modernu plažu. Smještena na puteljku koji spaja grad Funtanu i kamp Bijelu uvalu, do plaže se može doprijeti pješice, biciklom, turističkim vlakićem te autom. Kako biste uživali potpuni konfort, do plaže organizirali smo besplatan transport vlakićem.

Po cijeloj plaži posipan je sitni šljunak te se ona razlikuje od tipičnih plaža na ovom području. Tu se nalazi beach bar s raznolikom ponudom hrane i pića i glazbom koja će upotpuniti ugođaj. Ležaljke s jastucima, suncobrani, baldahini i vreće za ležanje prostiru se duž cijelu plažu, a prema upitu nudimo poseban Vip tretman s pjenušcem. Na plaži je i odbojka na pIjesku.

Za djecu je opremljen poseban dio na plaži, s kamenjem ograđenim prostorom u moru. Isto tako, na plaži se nalazi poseban dio za pse.

Na plaži se nalaze kabine za presvlačenje, tuševi, sanitarni čvor i parkiralište za auta. Plaža je opremljena s prirodnim materijalima u svrhu očuvanja okoliša.Polidor camping park“ je novootvoreni cjelogodišnji kamp smješten na zapadnoj obali Istre, u neposrednoj je blizini malog, turističkog mjesta Funtana.

 

 

 

 

?>

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana