Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Vrhunski kampovi plavo-zelene rivijere

Priobalje od Zelene lagune do Valkanele jedan je velik i prekrasno uređ‘en dnevni boravak u prirodi u kojem je smješteno nekoliko izvanrednih kampova, međ‘u kojima i jedan naturistički kamp.

Funtana je s kampovima Zelena laguna, Bijela uvala, Puntica, Valkanela i Naturist resort Istra destinacija nadaleko poznata međ‘u mnogobrojnim kampistima. Samo odaberite!

Od Zelene lagune, unutar istoimenog turističkog naselja, u šumici s mora okruženog brojnim otočićima te izvanredno opremljene Bijele uvale s dva bazena i parcelama različitih veličina, preko Puntice smještene u borovoj šumici nasuprot ribarske lučice s marinom pa sve do Valkanele koja svojom pratećom infrastrukturom i ponudom idealnom za obitelj s pravom nosi naziv kamp-grada i konačno glasovitog Naturist resort Istra kampa s prostranim parcelama na terasastom terenu u sjeni crnike namijenjenog isključivo naturistima, funtanjanski su kampovi doista poput ugodnih prostranih dnevnih boravaka u prirodi.

U ovim prostranim zelenim oazama, daleko od buke, u miru i tišini, u ekološki čistom okruženju, gdje nema ni smoga ni zapare, gdje zrikavci zriču, ptice pjevice cvrkuću, a vjeverice nesmetano skupljaju hranu za zimske dane, odmor dostiže svoj pravi vrhunac.

U kampovima Funtane mnogi su sebi, na zavidnoj razini uredili svoj drugi dom.

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana