Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Testiranja za goste

[Ažurirano: 21.08.2020.]

Kako bi povećali razinu sigurnosti i omogućili što bezbrižniji odmor svojim gostima vodeće turističke kompanije organizirale su mogućnost testiranja svojih gostiju u turističkim destinacijama diljem jadranske obale. Testiranje je namijenjeno gostima koji dolaze iz zemalja koje su uvele obvezu ili mogućnost testiranja prilikom povratka u matičnu zemlju. Većina ih omogućava i besplatno testiranje, odnosno sufinancira testiranje, posebno za goste iz Austrije koji zbog novih okolnosti prilikom povratka u Austriju iz Hrvatske trebaju predočiti negativan PCR test na Covid-19.

Maistra: kompanija omogućuje besplatno PCR testiranje za boravke u objektima do 15. rujna, i to po sljedećim kriterijima:
• za rezervacije od 1000€ omogućuje se testiranje do dvije osobe
• za rezervacije od 1500€ do tri osobe
• rezervacije od 2000€ testiranje do 4 osobe

Valamar Riviera: Svi otvoreni objekti Valamar Riviere nude austrijskim gostima besplatno PCR testiranje, ako je trošak testiranja manji od 50 posto ukupnog računa boravka. Navedeno vrijedi za individualne goste, OTA i paušalne goste u kampovima koji su austrijski državljani.

Arena Hospitality Group: Kompanija preuzima trošak PCR testiranja za goste koji dolaze iz Austrije, i to u potpunosti ili djelomično, ovisno o ukupnom trajanju boravka.

Amines Hotels & Campsites: Kompanija sufinancira trošak testiranja u svojim hotelima za goste iz Austrije, s iznosom ovisnim o ukupnom računu boravka.

Gosti gore navedenih kompanija mogu informacije dobiti na recepcijama objekata u kojima borave.

Službeni popis svih ustanova u Hrvatskoj u kojima je moguće obaviti testiranje na COVID-19 na zahtjev, zajedno s cjenikom usluga, nalazi se na sljedećim stranicama – cijene su podložne promjenama i redovito se ažuriraju:
www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763

U Istri je testiranje na COVID-19 na zahtjev (o vlastitom trošku) moguće obaviti u Puli:
NZJZ Istarske županije
Adresa: Pula, Nazorova 23
Kontakt: brisevi@zzjziz.hr
Vrsta testiranja: RT-PCR test 3 sekvence
Testiranje na vlastiti trošak: 698,00 kn
Vrijeme čekanja: DO 24 SATA
Prijevod nalaza: DA

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana