Poišči nastanitev

Poišči nastanitev  

Enjoy the magic of Croatia

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je blagdansku inicijativu #EnjoyTheMagicOfCroatia kojom se domaći i strani turisti pozivaju na upoznavanje ljepota Hrvatske u vrijeme adventa i to kroz fotografije i video zapise na društvenim mrežama koje će se objavljivati na platformi: croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-magic-of-croatia

Nastavno na promjenu koncepta s #EnjoyTheColoursOfCroatia na #EnjoyTheMagicOfCroatia izmijenjena je i web stranica koja će se svakodnevno dopunjavati s novo pristiglim odgovarajućim fotografijama. Stranica s objavama kreće s prvim danom prosinca, a njihov je s cilj dočarati blagdansku atmosferu, zimski ugođaj, ali i prikazati specifične i autohtone običaje naših destinacija. Fotografije mogu biti i tematske, tj. ne moraju nužno prikazivati samo destinaciju već mogu biti i fokusirane na gastro i eno proizvode tipične za zimski period u destinaciji.

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheMagicOfCroatia, #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheMagicOfCroatia ili #EnjoyTheViewFromCroatia.

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia ili #EnjoyTheMagicOfCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/hr-HR/informacije-o-putovanju/enjoy-the-magic-of-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda za vrijeme zimskog perioda.

 

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička skupnost občine Funtana