Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

POLIDOR KAMP u Funtani DOBITNIK PRIZNANJA INOVACAMP 2016.

Kampu Polidor biti će dodijeljeno priznanje za inovativan koncept pružanja visokokvalitetne personalizirane usluge

Slijedom poziva na prijavu inovativnosti u kampovima u 2016. godini te analize dostavljenih prijava, odlukom Povjerenstva Kamping udruženja Hrvatske, Kampu Polidor biti će dodijeljeno priznanje za inovativan koncept pružanja visokokvalitetne personalizirane usluge.

Iznimno smo ponosni na ovo priznanje, jer je to nagrada za naš rad i uloženi trud. Ova nagrada je ujedno i pohvala svim našim zaposlenicima i ovim putem im se želimo zahvaliti što su nam to omogućili. Ovo je jedan obiteljski kamp i želimo da se svi naši gosti osjećaju kao da su dio te obitelji. Želimo im omogućiti odmor u opuštenom okruženju tijekom cijele godine i zato ćemo i dalje nastaviti raditi na tome – tako krećemo u izradu bazena, koji će već iduću sezonu biti našim gotima na raspolaganju“ – rekala je Katja Ukušić, direktorica kampa Polidor

Polidor Camping Park sastoji se od 71 parcele za prikolice, šatore i kampere, a na posebnom dijelu kampa smješteno je 11 mobilnih kućica te jedna mobilna kućica u kojoj je dopušten boravak s psima. Sve parcele imaju priključak na struju i vodu te su posipane sitnim šljunkom i ograđene. Polidor mobilne kućice od 32 četvorna metra mogu ugostiti do šest odraslih osoba. Svaka od njih ima svoju natkrivenu terasu sa stolom, stolcima i ležaljkama. Na prostoru kampa nalazi se još recepcija, restoran, sanitarni čvor, prostorija za zajedničko druženje,  vanjsko dječje igralište te višenamjenska zgrada sa sanitarnim čvorovima, praonicom rublja, igraonom za djecu i odrasle, veliki dječji tobogan, mala teretana te prostorija za masaže. Važno je spomenuti  kako je u cijelom kampu dostupan besplatni WiFi, što uz sve ostalo ovaj kamp čini uistinu modernim i luksuznim.

800 metara od kampa svima na raspolaganju je plaža, a do nje se može stići pješice, biciklom, turističkim vlakićem, ali i automobilom. Naime, tu je smješten i atraktivan beach bar s raznolikom ponudom hrane i pića te ležaljkama, baldahinima, suncobranima, vrećama za ležanje, tuševima i kabinama za presvlačenje . Za malo aktivnije tu je i mogućnost igranja odbojke na pijesku dok je trenutno u izradi bazen koji će gostima pružiti pravu luksuznost.

Dodjele priznanja će se održati 20. listopada u sklopu 10. Kongresa hrvatskog kampinga u Svetom Martinu na Muri.

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana