Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Polidor Camping Park osvojio 1. mjesto na Danima hrvatskog turizma u kategoriji “mali kampovi”

Hrvatska gospodarska komora već 21 godinu za redom provodi akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje se dodjeljuju priznanja najboljim gospodarskim subjektima turističkog sektora.

Ocjenjivanje se provodi u devet kategorija, a Polidor camping park je osvojio prvo mjesto u kategoriji Mali kamp te je priznanje dodijeljeno na Danima hrvatskog turizma na Lošinju.

Mali obiteljski kamp Polidor u istarskoj Funtani bilježi izvrsne rezultate. S kapacitetom od 300 gostiju jedan je od rijetkih kampova koji radi cijelu godinu. Otvoren je u srpnju 2015. i u posljednjih deset mjeseci ostvario je 36.800 noćenja. U punoj sezoni u kampu je zaposleno 35 radnika.

U projekt otvorenja kampa uloženo je 20 milijuna kuna, a ove godine ulaže se još u dodatne sadržaje, smještajne objekte, te uređenje plaže.

Polidor je već dobio mnogobrojne nagrade, među kojima se ističe INOVACAMP 2016. za invoativan koncept pružanja visokokvalitetne personalizirane usluge. Vlasnici kampa gaje personalizirani pristup svakom gostu, a inovativnost se očituje prije svega u višenamjenskoj zgradi s brojnim sadržajima za goste u zimskim mjesecima. U grijanim prostorijama nalaze se sanitarni čvor s WC-ima za djecu i invalide, tuševi, obiteljska kupaonica, prostor za ručno pranje rublja I posuđa te čak i tuš za kućne ljubimce. Zgrada obuhvaća i dječju igraonicu s velikim toboganom, mali fitness te prostore za masažu i biljar. U drugoj je, pak, zgradi uređena prostorija za druženje s kaminom i televizorom za druženje u zimskom razdoblju. U blizini kampa nalazi se i moderna plaža do koje se goste prevozi vlakićem. O svemu kamp goste informira web stranicom www.campingpolidor.com.

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana