Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Obavijest o testiranju na COVID-19 za goste privatnog smještaja i malih objekata

Turistička zajednica općine Funtana osigurala je provođenje testiranja na COVID-19 za goste privatnog smještaja, marine, malih objekata i vlasnike stanova i kuća za odmor (vikendaši) koji borave na području Općine Funtana.

Testiranje se odvija na COVID test pointu u Poreču, na parkiralištu sportske dvorane Žatika i to ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom u vremenu od 09 do 12 sati.

Prijaviti se možete putem aplikacije app.medico.hr i izvršiti plaćanje kako bi u najkraćem roku dobili nalaz i izbjegli red čekanja.

Prilikom prijave u aplikaciju potrebno je upisati PROMO KOD (kod s popustom):

  • BAT – 100medi
  • PCR – istrapcr

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kn, a PCR testa 375,00 kn. Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon testiranja, a PCR testa unutar 24 sata.

Testiranje se naplaćuje putem aplikacije, a rezultati će biti dostavljeni na e-mail adresu, i to na hrvatskom i engleskom jeziku. Trošak testiranja snosi gost.

VAŽNO: Prijavu za testiranje potrebno je izvršiti e-mailom barem 24 sata ranije.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama, zainteresirani se mogu javiti u Turističku zajednicu općine Funtana, Bernarda Borisia 2, Funtana, na telefon: +385 52 445119 ili na e-mail covid@funtana.com

Detaljni pregled svih opcija za testiranje u Istri pogledajte na stranicama Turističke zajednice Istre !

 

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana