Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Javni poziv za uključenje u program certificiranja EKO prijateljskog smještaja u Istri

Upravni odjel za turizam Istarske županije POZIVA pravne i fizičke osobe registrirane za pružanje usluga smještaja na području Istarske županije DA SE UKLJUČE U PROGRAM CERTIFICIRANJA EKO PRIJATELJSKOG SMJEŠTAJA U ISTRI .

Istra želi razvijati turizam na održiv i odgovoran način, poštujući ekološke, ekonomske i socijalne aspekte. Navedeni ciljevi sadržani su u Nacionalnoj razvojnoj strategiji RH do 2030. godine, u Master planu razvoja turizma Istre do 2025. godine i u Programu rada Upravnog odjela za turizam Istarske županije.

Cilj javnog poziva je stoga uključivanje u program onih privatnih iznajmljivača koji žele svoje sadržaje i usluge prilagoditi i nuditi gostima na odgovoran i održiv način.

Diversifikacijom privatnog smještaja želimo privući ekološki osviještene goste koji se i sami u svakodnevnom životu pridržavaju ekoloških načela, te u destinaciji gdje provode svoj godišnji odmor radije biraju smještaj u kojem se također poštuju i njeguju takvi principi.

Prijave se dostavljaju online putem sljedeće poveznice: www.istraecoxperience.com/hr/korisne-informacije/intro-eko-prijavnice/prijava-certificiranje-eko- prijateljskog-smjestaja

Javni poziv je otvoren do 31. listopada ove godine.

Sve  potrebne  informacije  vezno  za  ovaj  javni  poziv  moguće  je  dobiti  na   web  stranicama Upravnog odjela za turizam ili slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr.

 

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana