Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Enjoy the view from Croatia

Dobrodošli na Enjoy the view from Croatia, gdje na jednom mjestu možete uživati u bezbrojnim jedinstvenim ljepotama Hrvatske. Protekli mjeseci bili su izazovni. Jedni zbog drugih ostali smo u svojim domovima i tako pokazali zajedništvo.

Iako udaljeni, ovdje smo zajedno, ujedinjeni u ljubavi prema kristalno plavom Jadranu, suncem okupanim plažama, stoljetnim običajima i veselim ljudima koji svaki odmor učine posebnim.

Zaboravimo na brige. Zaplivajmo virtualnim valovima Hrvatske i uživajmo u okusima i mirisima koje smo prenijeli na ekrane u nadi da je najteže iza nas i da ćemo se što prije vidjeti !

Dragi domaćini, voljeli bismo u svoju galeriju dodati i vaše fotografije ili videozapise. Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena !

POŠALJITE NAM VAŠ NAJDRAŽI POGLED!

Kako biste sudjelovali u projektu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) i kako bismo vaš fotografski ili video uradak uvrstili na našu platformu, potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu enjoytheview@htz.hr.

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia.

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-view-from-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda.

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

 

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana