Pretraži smještaj

Pretraži smještaj  

Dinopark Funtana, zabava za cijelu obitelj

Dinopark Funtana tematski je park pun zabavnih atrakcija što ga čini odličnom destinacijom za obiteljski izlet. Smješten u samom srcu Istre, nekoliko minuta od Poreča, okružen je velikom šumom i gustim hladom. U SHOW ARENI koja obuhvaća čak 1000 sjedećih mjesta izvode se dnevne predstave JURRASIC VARIATE SHOW. Za provod na otvorenom tu su gusarski brod TORTUGA, adrenalinska vožnja DRAGON COASTER, radionica iskopavanja kosti dinosaura FOSSIL SAFARI te SEA MONSTERS, izlošci pretpovijesnih morskih stvorenja u prirodnoj veličini.

Jedan od najomiljenijih doživljaja naših najmlađih koje mogu iskusiti u Dinoparku Funtana je jahanje na poni konjima i posjeta dječjem ZOO-u. Kako zabave nebi manjkalo, samo u Dinoparku Funtana nude mogućnost jahanja dinosaura za nezaboravno iskustvo.

U Dinoparku ćete također proći kroz razne dijelove svijeta, kroz mnoga vremenska razdoblja i upoznati više od 80 različitih dinosaura – sve kako biste dobili što širu i potpuniju sliku o ovim čudesnim bićima.

Ono što Dinopark čini posebnim jest to što su makete dinosaura pokretne, glasaju se i napravljene su u prirodnoj veličini! Možete ih doživjeti šetajući parkom u predivnoj gotovo netaknutoj prirodi diljem drvene staze duge 1.5 km. Staza je dijelom u šumi, a dijelom na otvorenom; dijelom je na zemlji, a dijelom iznad stijena; dijelom je ravna, a dijelom strma – i na taj način u potpunosti pruža nezaboravno i autentično iskustvo ovih veličanstvenih stvorenja!

Osim navedenih atrakcija, u parku se nalaze i mini lunapark, dječji vlakić, trampolini, vrtuljci, dino streljana i nekoliko restorana.

Kako bi ovo iskustvo zaista bilo nezaboravno, zabavni dio programa i sve predstave u Dinoparku su besplatne, a povodom 10-te godišnjice pripremili su puno iznenađenja koje možete otkriti od 13.04.2019.

Svaki član obitelji u Dinoparku Funtana pronaći će nešto za sebe, a dojmovi mališana koji su nas već posjetili najbolja su garancija tome. Za sve dodatne informacije o Dinoparku, posjetite www.dinopark.hr ili našu Facebook stranicu.

Turistička zajednica općine Funtana

Bernarda Borisia 2

HR – 52452 Funtana

 

Tel. +385 52 445 119

E-mail: info@funtana.com

Copyright 2016. Turistička zajednica općine Funtana